<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d24830616\x26blogName\x3dLethal+Industrials\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://linialmentindependents.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dca_ES\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://linialmentindependents.blogspot.com/\x26vt\x3d1452766080659962870', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

ETSEIB - Edifici que els arquitectes tenen com a punt de referència...

sirenita's time

5.4.06


Bé, aquesta és la sirenita una noia encantadora que tot el dia es remena el cabell i es pinta els llavis tot i que de tant en tant li surt una vena artista (més aviat de pacotilla) que la porta a cantar cançonetes poc convencionals fet que la treu una mica del context del marevellós món on viu.
Té un "wapo" peixet que l'acompanya per allà on va, i vigila que no se l'hi acabi el xampú de l'oreal (porqué ella lo vale) a la pobra sireneta, perquè sinó estaria ben perduda. Algú s'atreveix a endevinar de qui parlo??

PD: a la foto ha quedat prou maca

Etiquetes de comentaris:

Postejat per L'M, 6:31 p. m.

4 Comentaris

ajajjaja

si q li qeda una mica fora d lloc lo d "eres un enfermo" ...

crec q cal puntualitzar q el seu peixet es un sant en vida. Ole xl peixet d la sirenita : ho aguanta tot!! fins i tot paga un cae d dibuix carissim i al final resulta q el pobre no toca el ratoli en tot el curs.. tot x deixarli fer tot a la sireneta dl seu cor!
comentat per Blogger MaRiNa, 7:36 p. m.  
oleee marinaaaaa. dos paraules: l'has clavada!!
comentat per Blogger L'M, 9:54 p. m.  
pero no ens podem oblidar de les seves clòniques!! aquelles k si els treus els dos kg de makillatge k porten no les coneix ningú!!!

Podriem dir k son les tres mosketeras super faishon de la muerte!
comentat per Blogger maria, 12:17 a. m.  
pero no ens podem oblidar de les seves clòniques!! aquelles k si els treus els dos kg de makillatge k porten no les coneix ningú!!!

Podriem dir k son les tres mosketeras super faishon de la muerte!
comentat per Blogger maria, 12:17 a. m.  

Fes un comentari

ecoestadistica.com