<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d24830616\x26blogName\x3dLethal+Industrials\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://linialmentindependents.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dca_ES\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://linialmentindependents.blogspot.com/\x26vt\x3d1452766080659962870', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

ETSEIB - Edifici que els arquitectes tenen com a punt de referència...

Aplatanat a la sortida del metro

18.4.06


La gent ha de dormir perquè és llei de vida, tothom ho fa. Hi ha qui dorm en llits, en el sofà, a classe (si estàs molt rebentat), a la gespa, al tren i fins i tot hi ha qui dorm en bancs. Es pot dormir estirat, assentat, inclinat.
Dormir és una activitat o més ben dit una a-activitat (per negar la paraula) que es pot realitzar sol, en companyia, o en grup, com vostè prefereixi.
Dormir es fa perquè s'està cansat, es te mandra o fins i tot per aburriment.

Però avui he vist algú que dormia: arrepenjat en una brana de la sortida del metro, en companyia d'una bossa de supermercat, de peu i amb un plec de propaganda a les mans que semblava que haguéssin de volar tots. Em pregunto el motiu de la "clapada". Suggeriment??
Noves tècniques de marketing???

Etiquetes de comentaris: ,

Postejat per Anònim, 10:45 p. m.

0 Comentaris

Fes un comentari

ecoestadistica.com