<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d24830616\x26blogName\x3dLethal+Industrials\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://linialmentindependents.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dca_ES\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://linialmentindependents.blogspot.com/\x26vt\x3d1452766080659962870', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

ETSEIB - Edifici que els arquitectes tenen com a punt de referència...

La nova mascota potser?

20.4.06


Saludeu tots a la MONTSERRAT k ha parat un moment la seva intensa activitat diaria per sortit ben guapa a la foto!! ja sabia que quedaria penjada en el nostre blog i no volia sortir-hi moguda!! Jo crec que si hi esteu dacord es podria convertir en la mascota del nostre estimat espai virtual, que hi dieu?
no es pot negar que ha quedat força bufona. espero que li feu el cas que es mareix, que em sembla que es una mica sensible. Recordeu: li agrada la quimica organica, que l'escoltin i que no es mengi en presencia seva (ni pipes, ni blat de moro ni res).
Postejat per maria, 8:47 p. m.

1 Comentaris

jajajajaj
q bo!!!! la laura i jo aviem pensat q mes q un hamster(q esta mol ben pensada) era com un video, li apretes el play i ella xino xano no para fins q sacaba la peli.
q no es cansa mai ¿?
comentat per Blogger MaRiNa, 9:10 a. m.  

Fes un comentari

ecoestadistica.com