<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d24830616\x26blogName\x3dLethal+Industrials\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://linialmentindependents.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dca_ES\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://linialmentindependents.blogspot.com/\x26vt\x3d1452766080659962870', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

ETSEIB - Edifici que els arquitectes tenen com a punt de referència...

A l'atenció del senyor jardiner

20.3.07

Estimat senyor jardiner del parc del costat de la Caixa,

vostè se n'adona de la sort que té? No només perquè te la feina que li agrada, sinó perquè els vora 200 alumnes diaris de les acadèmies decideixen passar tots pels mateixos caminets. Ja ho se , no són els caminets de pedra, sinó que son uns caminets que passen per l'herba.
Però s'imagina si tota la gent que passa per allà decidís passar cada un per on li rotés? doncs si ara té dos camins pelats(sense herba) d'aquesta manera tindria tot el jardí pelat. No creu doncs que en el fons ja li va bé?

Doncs llavors em pot explicar perquè el veig regant manguera en mà els camins de terra? No veu que allà no hi creixerà res? es impossible amb el munt de gent que hi passa! I perquè ho fa? No veu que l'únic que aconsegueix es que haguem de fer drecera per altres llocs (i li aixafem més herba), això apart que ens embrutem ben bé les sabates o bé hem d'anar fent saltirons.

Siusplau, pel bé de tots, recordi que l'aigua és un bé escàs i no regui camins de terra amb l'esperança que hi surti l'herba.




Etiquetes de comentaris: ,

Postejat per MaRiNa, 12:58 p. m.

2 Comentaris

Si, no sé pas que fa regant la sorra o el terra o el que sigui! GAstar aigua, i despres has de anar passant els bassiots!!

Haurem de fer una reunió i explicar-li alguna cosa a aquest home!

Un dia li fotaré un gerani al mig d'un caminet d'aquells només per donar-li una satisfacció!
aaaaaaaaaaaaaargh el blog em te mania! no em deixa posar entrades ni comentar..!! :(:(

visca les vegades que casi ens mengem lherba i fang per culpa dels bassals que es formen per culpa del sr. jardiner.

anims i sort pels parcials!

|Mireia|
comentat per Anonymous Anònim, 7:11 p. m.  

Fes un comentari

ecoestadistica.com